Provocări și soluții

Proiectul FermaConsult vă provoacă să abordați și să rezolvați problemele ridicate de COVID-19!

COVID 19 are un impact asupra tuturor părților societății noastre. 

Mai mult, criza ne face conștienți de importanța mare a sistemelor de sănătate, agroalimentare și TIC!

Trebuie să ne dăm seama că, la nivel local / regional / național, multe soluții sunt create într-un timp scurt sau capătă o nouă relevanță.

Aceste soluții ar putea obține un impuls suplimentar și un impact suplimentar atunci când sunt optimizate și conectate în întreaga Europă.

Proiectul susține inovația cu:

  1. Huburi de inovare digitală (DIH) care facilitează accesul la cele mai noi cunoștințe și expertiză 
  2. Centre de competență (CC) care oferă expertiză tehnică avansată, acces la cele mai recente cunoștințe și informații despre tehnologiile digitale, precum și facilități de testare și alte infrastructuri tehnologice și științifice.
  3. experimente emblematice de inovare care pun în practică soluții tehnologice; cu ajutorul DIH-urilor și asistență tehnologică oferită de centrele de competență.
  4. Clustere regionale (RC) care stabilesc punți între sectorul agroalimentar și furnizorii de tehnologie din regiunile lor respective 
  5. Portalul pentru inovație conține instrumente și informații excelente pentru rețea și instruire, conține o bibliotecă interesantă, un calendar cuprinzător și un forum cu discuții vii.
  6. Mai mult, FermaConsult are apeluri deschise.

Între timp, nu vă încetiniți activitatea importantă în sistemele noastre Agroalimentare și TIC. 

Ești cel mai bun în munca ta – ceea ce oferim este să organizezi un impuls conectând munca ta.

Apel deschis – COVID-19

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să trimiteți o propunere sau dacă aveți orice alte întrebări cu privire la Apelul deschis.